Over Dirk

pasfotoDirk is een jonge ontwerper uit Deventer met een fascinatie voor ambacht en techniek. Hieruit ontstaan creatieve ideeën voor uniek meubilair en producten voor binnen of buiten. Tijdens zijn studie aan de Universiteit Twente, waar hij zijn master afsloot met een tool om composietmaterialen te kiezen, kwam de voorliefde voor ontwerpen en materialen al naar voren. Tegenwoordig is Dirk meer praktisch bezig met het ontwerpen en ook realiseren van meubels en gebruiksvoorwerpen met hoogstaande afwerking. Dirk denkt en doet het liefst mee in het hele proces. Vanaf nadenken over budget en ruimtelijke indeling tot ontwerpen en realiseren van het eindproduct.

Op deze portfoliowebsite vind je enkele voorbeelden van eerdere ontwerpen. Enkele van deze ontwerpen zijn beschikbaar voor directe verkoop, deze zijn gegroepeerd onder het kopje ‘Op voorraad‘ . De andere ontwerpen op de website zijn ook beschikbaar, maar worden in overleg en naar order gemaakt.

Iets laten ontwerpen of zelf al een goed idee dat nog uitgewerkt moet worden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dirk.